Design, News I 15.08.18 I by

New York noodle joint Hunan Slurp is shaped like a wooden cocoon

Diners at New York noodle joint Hunan Slurp sit inside a cosy wooden tunnel, created by New Practice.

Hunan Slurp in East Village is the brainchild of Chao Wang. The chef and artist tasked the multidisciplinary studio with creating an intimate atmosphere for the New York restaurant that blends East and Western influences, and maintains a connection to the street.

Hunan Slurp
Photography: Montse Zamorano

Says New Practice: ‘The space is conceived as a place to look into and look out from. A continuous volume is carved out from the storefront into the interior so a direct dialogue is established between the street and the restaurant.’

This slatted wooden tunnel – illuminated by soft back-lighting – burrows deep into the heart of the 3,000 sq ft ramen restaurant, which features long communal dining tables. For those that like privacy, there are smaller, more intimate tables located at the back of the restaurant next to the kitchen.

Hunan Slurp
Photography: Montse Zamorano

112 1st Avenue, New York, NY 10009

Read next: Lina Stores’ new pasta bar channels art deco in London’s Soho

Latest Stories

Latest Stories

Share Tweet
+

Our privacy policy has changed - please go here to update your preferences.

Privacy Policy